Swe-Rent Holidays!

 Een vakantiehuis huren in Zweden in een natuurlijke omgeving! 

 

Voor een luxe vakantiewoning in Värmland - Zweden

Het hele jaar door is er wat te beleven !     

De grote vakantiewoning in een mooie natuur en bosrijke omgeving op loopafstand van een meer, is lux en compleet ingericht waaronder Sauna, TV en  WIFI 

 

In deze luxe en zeer complete vakantiewoning kunt u genieten van u wintersport en zomervakanties in een bergachtige omgeving met vele visrijke meren.  Vol met avontuurlijke belevingen tijdens het wandelen, vissen, zwemmen, kanoën, schaatsen en skiën. Of hou je van adventure en ga je de wilde natuur in. Met een gids kun je op avontuur gaan door de bossen gewoon wandelen of op rendier safari en in de winter op husky safari !  Het hele jaar door is er iets voor u en ook de kinderen vermaken zich er prima! Je kunt ook een kano of motor boot huren in de buurt. Als je het wat rustiger wilt doen, kun je ook met een boot een Eilanden tocht maken in het stadje Kristinahamn, daar eten of voor de gezelligheid het stadje bezoeken.   


 

Maar ook genieten van de natuurlijke rust, van bossen, meren en genieten van de ontspanningsfaciliteiten van de vakantiewoning zelf ! Elke vakantiehuis heeft zijn eigen stijl. De woningen zijn zeer compleet ingericht en van alle luxe voorzien. U bent er snel "thuis"! De warme gezellige sfeervolle inrichting compleet met Nederlandse tv, dvd`s en spelletjes zorgen ervoor dat u niet anders kan dan genieten! Of niet? Dan kunt u altijd zich vermaken in het ligbad of de sauna om daarna gezellig bij de open haard of houtkachel een glaasje wijn samen te gaan drinken. U drinkt niet? Dan kunt u ook sap uit de regio in de supermarkten aanschaffen. U houdt het liever bij water? Het meer ligt op 5 minuten lopen waar u kunt vissen of zwemmen en in de winter ijsvissen, langlaufen of schaatsen.

 Het plaatsje Nykroppa ligt op de hoogte van Stockholm en Oslo eigenlijk precies in het midden en dat is in het onderste gedeelte van Zweden in de provincie Värmland aan de oostzijde ervan grenzend aan de provincie Örebro län . Het kan zijn dat u s`ochtends wakker word en naar buiten loopt en oog om oog komt te staan met een hert of een rendier, er is namelijk geen hekwerk om het terrein van 1900 m2 zodat de wilde dieren er vrij kunnen ronddartelen. U kunt er heen reizen via verschillende routes per boot vanaf Duitsland. Per auto via pondjes of rechtstreeks over de grote brug "Øresundsbro" maar u kunt ook per vliegtuig voor niet al te dure tickets naar Zweden vliegen.

 

 Veel plezier met uw zomer of wintervakantie in Nykroppa,Värmland,Zweden !

Het team van Swe-rent Holidays,

Vanuit Zweden; Gerda, Axel,

en vanuit Holland; Dirk ! 

 

 


We zijn ook te vinden op de beoordeling site . . . . ZOOVER . . . .als bezoeker kunt u de ervaringen van onze gasten hier inzien als gast kunt u door op het plaatje te klikken na uw vakantie zelf u beoordeling geven . We hopen op zo veel mogelijk beoordelingen zo kunt u ons en de toekomstige gasten een plezier doen.

 

 

 


 

2669127